2016/2017. õppeaasta ühtsed põhikooli lõpueksamid:

  • eesti keel – 1. juuni 2017. a;
  • matemaatika – 7. juuni 2017. a; 
  • valikeksam vene keeles, bioloogias, keemias, füüsikas, geograafias, ajaloos, ühiskonnaõpetuses või inglise, prantsuse, saksa või vene keeles võõrkeelena (kirjalik) – 13. juuni 2017. a;
  • valikeksam inglise, prantsuse, saksa või vene keeles võõrkeelena (suuline) – 13.–14. juuni 2017. a.

Põhikooli kolmanda lõpueksami valiku teeb õpilane 2017. aasta 1. veebruariks. 

 

Lõpueksamite info http://www.innove.ee/et/yldharidus/pohikooli-lopueksamid

 

 

poistekoor40hor

orhideed

Menüü 2.-6. mai

Esmaspäev, 2. mai      Tatar, guljašš, leib, sai, värske kapsa-värske kurgi-rohelise sibula salat, morss

Teisipäev, 3. mai        Hapukapsasupp, hapukoor, leib, sai, mannapuder, kissell puuviljadega, õun

Kolmapäev, 4. mai      Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, peedi-küüslaugusalat, morss

Neljapäev, 5. mai        Talupojasupp, hapukoor, leib, sai, piimakissell keedisega, pirn

Reede, 6. mai              Kartul, praesardell, kaste, leib, sai, hautatud hapukapsas, mahlajook

Hommikupuder

E.: Neljaviljahelbepuder

T.: Kaerahelbepuder

K.: Mannapuder

N.: Viieviljahelbepuder

R.: Riisipuder

Lisaeine

E. Kartul, kanapihv, kaste, leib, piim

T. Ühepajatoit, morss, leib, v/s juustuga

K. Makaron, kotlet, kaste, leib, mahlajook

N. Omlett juustuga, v/l singiga, morss

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!

Toimub 28.04-31.05.2016.

Aprillis murdsid üheksandikud pead optilise disainiga. No küll see tundus algul keeruline! Kui aga käppa sai, siis reflekteeriti, et kõige raskemaks kujunes hoopis uute ideede leidmine. Keegi ei tahtnud kuupi kaaslase moodi teha. Töid valmis küll vähe, kuid see-eest on need võrratud! Palun tule raamatukokku ja veendu ise!

Toimub 22.04-31.05.2016.

A-korpuse esimesel korrusel esitlevad seitsmendikud oma juugendiharjutusi. Ilusat meelt kõigile!

MENÜÜ 25.-29.04.2016

Esmaspäev, 25. aprill            Kanarisoto, leib, sai, kapsa-porgandi-õunasalat, morss

Teisipäev, 26.aprill                Kartuli-makaronisupp, leib, sai, apelsin, saiavorm piimaga

Kolmapäev, 27. aprill             Kartul, paneeritud kalafilee, kaste, leib, värske kapsa-kurgi-rohelise sibulasalat, morss

Neljapäev, 28. aprill               Kodune seljanka, hapukoor, leib, sai, pirn, Nopri talu kohupiimakreem šokolaadiga

Reede, 29. aprill                     Kartul, värske kapsa-hakklihahautis,leib, saiake, tomativiil, morss

Hommikupuder

E. Riisihelbepuder

T. Kaheksaviljahelbe puder

K. Mannapuder

N. Kaerahelbepuder

R. Seitsmeviljahelbe puder

Lisaeine

E. Täidetud pannkook, leib, piim

T. Makaronid, hakklihakaste, leib, mahlajook

K. Kartul, kanakaste, leib, piim

N. Mulgipuder sealihaga, leib, mahlajook

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!

Põhikooli lõpueksamid 2016 (PDF fail)

Põhikooli lõpueksamite ja 8. klassi üleminekueksamite komisjonide ning ajakava kinnitamine, käskkiri (PDF fail)

8. klasside üleminekueksamite sooritajate nimekirjad (23.05.2016) (PDF fail)

 

 

 

Toimub 16.04.-24.05.2016.

7.a, 7.b, 7.c ja 7.-8.e klassi õpilaste kunstitööd "Joonistades nähtavaks" on eksponeeritud A-korpuse III korrusel. Õpilased on joonistanud nähtavaks oma sisemaailma. Kaasaegsele kunstile omaselt avaneb tööde tegelik sügavus alles juurdekuuluva kontseptsiooni lugemisel.

Head nautimist!

MENÜÜ  18.-22.04.2016

Esmaspäev, 18. aprill              Makaronid, hakklihakaste köögiviljadega, leib, sai, värskekapsa-porgandi-marineeritud kurgi salat, joogijogurt

Teisipäev, 19. aprill                Kalaseljanka, hapukoor, leib, sai, riisipuder marjakisselliga, õun

Kolmapäev, 20. aprill             Kartul, kanapihv, kaste, leib, sai, porgandi-ananassisalat, morss

Neljapäev, 21. aprill               Värskekapsasupp, hapukoor, leib, sai, kamavaht keedisega, pirn

Reede, 22. aprill                    Azuu loomalihast, leib, sai,  peedi-õunasalat, mahlajook

Hommikupuder

E. Viieviljahelbe puder

T. Mannapuder

K. Neljaviljahelbe puder

N. Riisipuder

R. Kaerahelbepuder

Lisaeine

E. Riisipuder moosiga, v/l vorstiga, piim

T. Kartul, värskekapsa-hakklihahautis, leib, morss

K. Viinerisupp, v/s juustuga, leib, piim

N. Kartulipüree, lihapallikaste, mahlajook, leib

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!