Menüü 18.-22.01.2016

Esmaspäev, 18. jaanuar     Makaronid, ananassi-singikaste, leib, sai, apelsini-porgandisalat, morss
Teisipäev, 19. jaanuar       Viinerisupp, leib, sai, kakaokissell keedisega, pirn
Kolmapäev, 20. jaanuar    Kartulipüree, guljašš, leib, sai, kapsa-marineeritud kurgi salat, morss
Neljapäev, 21. jaanuar      Lõhesupp, leib, sai, saiavorm piimaga, õun
Reede, 22. jaanuar           Ühepajatoit hakklihaga, leib, sai, kohuke, mahlajook

Hommikupuder:

E. Riisipuder
T. Seitsmeviljahelbe puder
K. Mannapuder
N. Neljaviljahelbe puder
R. Kaerahelbepuder

Lisaeine:

E. Kartul, kotlet, kaste, leib, piim
T. Makaronid vorstiga, leib, morss
K. Kartul, värske kapsa-hakklihahautis, morss, leib
N. Hautatud sealiha köögiviljadega, mahlajook, leib

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!