MENÜÜ 15.-19.02.2016

Esmaspäev, 15. veebruar        Makaron, hakklihakaste köögiviljadega, leib, sai, hapukurgi-kapsa-porgandisalat, Nopri talu joogijogurt

Teisipäev, 16. veebruar          Kalaseljanka, hapukoor, leib, sai, riisipuder marjakisselliga, õun

Kolmapäev, 17. veebruar       Kartul, kanapihv, koorekaste, leib, sai,  porgandi-ananassisalat, morss

Neljapäev, 18. veebruar         Värske kapsasupp, hapukoor, leib, sai, kamavaht keedisega, pirn

Reede, 19. veebruar               Azuu loomalihast, leib, sai, mahlajook, peedi-õunasalat

Hommikupuder

E. Viieviljahelbe puder

T. Mannapuder

K. Neljaviljahelbe puder

N. Riisipuder

R. Kaerahelbepuder

Lisaeine

E. Riisipuder keedisega, piim, v/l vorsti ja kurgiga

T. Kartul, värskekapsa-hakklihahautis, morss, leib

K. Viinerisupp makaronidega, v/s juustuga, leib, piim

N. Kartulipüree, lihapallikaste, leib, mahlajook