MENÜÜ 22.-26.02.2016

Esmaspäev, 22. veebruar        Kanarisoto, leib, sai, morss,   värske kapsa-porgandi-õunasalat

Teisipäev, 23. veebruar          Frikadellisupp, leib, sai,  saiavorm piimaga, mandariin

Kolmapäev, 24. veebruar       EV sünnipäev! Toitlustamist ei toimu

Neljapäev, 25. veebruar         Kalasupp munaga, leib, sai, pirn, „Nopri talu“ kohupiimakeem šokolaaditükkidega,

Reede, 26. veebruar               Kartul, värske kapsa-hakklihahautis, leib, sai,  morss, tomativiil, saiake

Hommikupuder

E. Riisihelbepuder

T. Kaheksaviljahelbe puder

K. -

N. Kaerahelbepuder

R. Seitsmeviljahelbe puder

Lisaeine

E. Täidetud pannkook, leib, piim

T. Küpsis (pakina eelmine päev)

N. Mulgipuder, mahlajook, leib