MENÜÜ 14.-18.03.2016.

Esmaspäev, 14. märts             Makaronid, ananassi- singikaste, porgandi-apelsinisalat, leib, sai, morss

Teisipäev, 15. märts                Viinerisupp, leib, sai, kakaokissell keedisega, pirn

Kolmapäev, 16. märts            Kartulipüree, kurzeme strooganov, leib, sai, värske kapsa-marineeritud kurgi salat, morss

Neljapäev, 17. märts               Lõhesupp, leib, sai, õun, kohupiimakreem kisselliga

Reede, 18. märts                    Ühepajatoit hakklihaga, leib, mahlajook, jäätis, sai

Hommikupuder

E. Riisipuder

T. Seitsmeviljahelbe puder

K. Mannapuder

N. Neljaviljahelbe puder

R. Kaerahelbepuder

Lisaeine

E. Kartul, hakk-kotlet, kaste, leib, piim

T. Makaronid vorstiga, ketšup, leib, morss

K. Kartul, värske kapsa-hakklihahautis, leib, morss

N. Hautatud  sealiha köögiviljadega, mahlajook, leib

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!