MENÜÜ 4.-8.04.2016.

Esmaspäev, 4. aprill               Makaronid vorstiga, ketšup, leib, sai, morss,  kapsa-porgandi-õunasalat, saiake

Teisipäev, 5. aprill                  Kodune rassolnik, hapukoor, leib, sai, mannavaht piimaga, pirn

Kolmapäev, 6. aprill               Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, porgandi-apelsinisalat, morss

Neljapäev, 7. aprill                 Aedvilja-hakklihasupp, leib, sai, "pariisi vahukoor" helvestega, õun

Reede, 8. aprill                       Hautatud sealiha köögiviljadega, leib, sai,  mahl, tomati-sibulasalat

Hommikupuder

E. Neljaviljahelbe puder

T. Kaerahelbepuder

K. Mannapuder

N. Riisipuder

R. Viieviljahelbe puder

Lisaeine

E. Kartul, guljašš, leib, morss

T. Sealiha köögiviljadega, mahl, leib

K. Kartuli-makaronisupp, v/l singi ja kurgiga, morss

N. Mulgipuder, mahlajook, leib