MENÜÜ  18.-22.04.2016

Esmaspäev, 18. aprill              Makaronid, hakklihakaste köögiviljadega, leib, sai, värskekapsa-porgandi-marineeritud kurgi salat, joogijogurt

Teisipäev, 19. aprill                Kalaseljanka, hapukoor, leib, sai, riisipuder marjakisselliga, õun

Kolmapäev, 20. aprill             Kartul, kanapihv, kaste, leib, sai, porgandi-ananassisalat, morss

Neljapäev, 21. aprill               Värskekapsasupp, hapukoor, leib, sai, kamavaht keedisega, pirn

Reede, 22. aprill                    Azuu loomalihast, leib, sai,  peedi-õunasalat, mahlajook

Hommikupuder

E. Viieviljahelbe puder

T. Mannapuder

K. Neljaviljahelbe puder

N. Riisipuder

R. Kaerahelbepuder

Lisaeine

E. Riisipuder moosiga, v/l vorstiga, piim

T. Kartul, värskekapsa-hakklihahautis, leib, morss

K. Viinerisupp, v/s juustuga, leib, piim

N. Kartulipüree, lihapallikaste, mahlajook, leib

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!