Menüü 2.-6. mai

Esmaspäev, 2. mai      Tatar, guljašš, leib, sai, värske kapsa-värske kurgi-rohelise sibula salat, morss

Teisipäev, 3. mai        Hapukapsasupp, hapukoor, leib, sai, mannapuder, kissell puuviljadega, õun

Kolmapäev, 4. mai      Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, peedi-küüslaugusalat, morss

Neljapäev, 5. mai        Talupojasupp, hapukoor, leib, sai, piimakissell keedisega, pirn

Reede, 6. mai              Kartul, praesardell, kaste, leib, sai, hautatud hapukapsas, mahlajook

Hommikupuder

E.: Neljaviljahelbepuder

T.: Kaerahelbepuder

K.: Mannapuder

N.: Viieviljahelbepuder

R.: Riisipuder

Lisaeine

E. Kartul, kanapihv, kaste, leib, piim

T. Ühepajatoit, morss, leib, v/s juustuga

K. Makaron, kotlet, kaste, leib, mahlajook

N. Omlett juustuga, v/l singiga, morss

 

  • Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
  • 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
  • Toitlustamise nõuetest loe siit!