MENÜÜ 1.-5. veebruar 2016
Esmaspäev, 1. veebruar Tatra-kanaroog paprikaga, ketšup, leib, saiake, kapsa-porgandi- õunasalat, morss
Teisipäev, 2. veebruar Kodune rassolnik, hapukoor, leib, sai, mannavaht piimaga, pirn
Kolmapäev, 3. veebruar Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, porgandi-apelsinisalat, morss
Neljapäev, 4. veebruar Aedvilja-hakklihasupp, leib, sai, õun, "pariisi vahukoor" helvestega
Reede, 5. veebruar Hautatud sealiha köögiviljadega, leib, sai, tomati-sibulasalat, mahl kontsentraadist
Hommikupuder:
E. Neljaviljahelbe puder
T. Riisipuder
K. Mannapuder
N. Kaerahelbepuder
R. Viieviljahelbe puder
Lisaeine:
E. Kartul, guljašš, leib, morss
T. Hautatud köögiviljad lihaga, mahl, leib
K. Kartuli-makaronisupp lihaga, v/l singiga, morss
N. Makaronisalat, leib, mahl
- Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
- 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
- Toitlustamise nõuetest loe siit!