MENÜÜ 15.-19.02.2016
Esmaspäev, 15. veebruar Makaron, hakklihakaste köögiviljadega, leib, sai, hapukurgi-kapsa-porgandisalat, Nopri talu joogijogurt
Teisipäev, 16. veebruar Kalaseljanka, hapukoor, leib, sai, riisipuder marjakisselliga, õun
Kolmapäev, 17. veebruar Kartul, kanapihv, koorekaste, leib, sai, porgandi-ananassisalat, morss
Neljapäev, 18. veebruar Värske kapsasupp, hapukoor, leib, sai, kamavaht keedisega, pirn
Reede, 19. veebruar Azuu loomalihast, leib, sai, mahlajook, peedi-õunasalat
Hommikupuder
E. Viieviljahelbe puder
T. Mannapuder
K. Neljaviljahelbe puder
N. Riisipuder
R. Kaerahelbepuder
Lisaeine
E. Riisipuder keedisega, piim, v/l vorsti ja kurgiga
T. Kartul, värskekapsa-hakklihahautis, morss, leib
K. Viinerisupp makaronidega, v/s juustuga, leib, piim
N. Kartulipüree, lihapallikaste, leib, mahlajook