MENÜÜ 22.-26.02.2016
Esmaspäev, 22. veebruar Kanarisoto, leib, sai, morss, värske kapsa-porgandi-õunasalat
Teisipäev, 23. veebruar Frikadellisupp, leib, sai, saiavorm piimaga, mandariin
Kolmapäev, 24. veebruar EV sünnipäev! Toitlustamist ei toimu
Neljapäev, 25. veebruar Kalasupp munaga, leib, sai, pirn, „Nopri talu“ kohupiimakeem šokolaaditükkidega,
Reede, 26. veebruar Kartul, värske kapsa-hakklihahautis, leib, sai, morss, tomativiil, saiake
Hommikupuder
E. Riisihelbepuder
T. Kaheksaviljahelbe puder
K. -
N. Kaerahelbepuder
R. Seitsmeviljahelbe puder
Lisaeine
E. Täidetud pannkook, leib, piim
T. Küpsis (pakina eelmine päev)
N. Mulgipuder, mahlajook, leib