MENÜÜ 14.-18.03.2016.
Esmaspäev, 14. märts Makaronid, ananassi- singikaste, porgandi-apelsinisalat, leib, sai, morss
Teisipäev, 15. märts Viinerisupp, leib, sai, kakaokissell keedisega, pirn
Kolmapäev, 16. märts Kartulipüree, kurzeme strooganov, leib, sai, värske kapsa-marineeritud kurgi salat, morss
Neljapäev, 17. märts Lõhesupp, leib, sai, õun, kohupiimakreem kisselliga
Reede, 18. märts Ühepajatoit hakklihaga, leib, mahlajook, jäätis, sai
Hommikupuder
E. Riisipuder
T. Seitsmeviljahelbe puder
K. Mannapuder
N. Neljaviljahelbe puder
R. Kaerahelbepuder
Lisaeine
E. Kartul, hakk-kotlet, kaste, leib, piim
T. Makaronid vorstiga, ketšup, leib, morss
K. Kartul, värske kapsa-hakklihahautis, leib, morss
N. Hautatud sealiha köögiviljadega, mahlajook, leib
- Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
- 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
- Toitlustamise nõuetest loe siit!